Skip to main content

Cara-cara nak jadi AHLI SHAKLEE

Bismillah,

Hari ini Jiha nak share Cara-cara nak jadi AHLI SHAKLEE.

Kebelakangan ni ramai yang bertanya, dan ramai yang beranggapan nak jadi AHLI SHAKLEE ni memerlukan modal yang besar. Wajib ke beli stok yang banyak untuk menjadi ahli?

Ok, semoga entry hari ini, anda semua dapat pencerahan macammana cara nak jadi ahli ni ye.

Cara 1 : Yuran Keahlian Seumur Hidup (Lifetime registration fee)

Shaklee hanya mengenakan yuran keahlian sekali seumur hidup. Tidak perlu renew setiap tahun. Best bukan?

Yuran nya hanya RM65 dan untuk postage [Semenanjung RM10, Sabah/Serawak RM20]
Tiada komitmen untuk beli sejumlah amaun stok.

Cara 2 : Keahlian PERCUMA dengan pembelian 200unit volume (uv)

Setiap produk Shaklee, ada uv nya sendiri. Anggaran RM untuk 200uv ini lebih kurang RM650. So dengan pembelian 200uv ke atas,
  • keahlian PERCUMA dari SHAKLEE
  • anda layak dapat CASH BONUS
  • anda layak sertai group IRON MILLIONAIRES saya dengan bisnes coaching A-Z

Jadi, ini adalah 2 cara nak jadi AHLI SHAKLEE ye

Kalau jadi ahli makan sendiri, bila-bila boleh terus beli, samada di Head Office atau cawangan dan sekarang ni Shaklee ada ONLINE SISTEM untuk online shopping sahaja.

Kalau nak serius bisnes pon, sebagai permulaan tak perlu simpan stok yang banyak hingga membebankan pula. Bila ada order, baru anda proceed beli. Bila dah mula stabil, baru lah boleh beli stok.

Banyak lagi faedah yang anda akan dapat sekiranya anda serius bisnes Shaklee ni.

Berminat NAK JADI AHLI?

Isi borang dengan klik Icon di bawah ini dan Jiha akan hubungi anda untuk Consultation.



NAJIHAH RAZALI
0123807024
sitinajihah83@gmail.com
atau boleh refer link ini ya --> Cara Nak Hubungi Saya

Comments

Popular posts from this blog

Resipi Sambal Kicap Style Orang Johor Jawe

Salam semua... Hehehe Jiha nak share resipi Sambal Kicap Style Orang Johor. Ada beberapa version mengikut kegemaran Jiha dan juga suami. Jadi boleh la nak try version yang mana-mana pun ye.
Version 1 : Kegemaran Sang Isteri (Jiha la hehehe)Bahan-Bahan Cili Api/Padi segenggam (ikut suka nak pedas banyak mana) Bawang Putih 4 ulas Kicap Sedikit Garam dan Gula
Cara-Cara nya 1. Goreng dulu cili api/padi dan bawang putih (tak perlu hiris) 2. Masukkan yang dah digoreng dalam blender, masukkan kicap, garam dan gula dan Blend 3. Siap
Version 1 ni Jiha suka sebab pedas betul, makan dengan sup atau soto memang terangkat hehehe.
Version 2 : Selera Suami ku (Yus)Bahan-Bahan Cili Api/Padi 4-5 biji Cili Hijau 5-6 biji Bawang Putih 4 ulas Kicap Sedikit Garam dan Gula
Cara-Cara nya 1. Goreng dulu cili api/padi, cili hijau dan bawang putih (tak perlu hiris) 2. Masukkan yang dah digoreng dalam blender, masukkan kicap, garam dan gula dan Blend 3. Siap
Beza Version 2 ni ialah cili hijau tu je sebab dia nak…

Sunat bayi perempuan umur berapa yang sesuai??

Alhamdulillah, semalam selamat sunatkan Auni Nadra. Lagi 9 hari nak genap umur dia 10 bulan. Maafkan ibu dik, ibu lupa je. Dulu masa bersalin kan abang Aqeef Danial takda list kan benda ni so untuk awak pon ibu lupa.
Masa yang sesuai untuk sunat bayi perempuan
Seeloknya awal-awal bersalin tu sunatkan je terus kan. Tapi kes macam Jiha ni, kes terlupa BIG TIME, huhuhu. Tapi ada juga yang tak sampai hati katanya. Saya sampai hati sebab si Abang Aqeef Danial pon dah bersunat masa 5 bulan hehehe.
Sunat baby umur 10 bulan di Klinik Syifa
Agak cuak lah semalam. Kiterang pilih Klinik Syifa kat Gelugor, sederet je dengan Restoran Minah yang famous itu hehe. Alhamdulillah Doktor perempuan , Dr Arbaiie. Ibu-ibu sangat...MasyaAllah sekejap je rupanya proses sunat bayi perempuan ni. Since ini anak dara sudah besar and kuat melenting-lenting, so doktor suruh ibu pegang paha , ayah pegang tangan. Tak sampai 2 minit kot, siap dah disunatkan. Harga pon sangat affordable, RM20 sahaja. Lepas sunat tu d…

Tips Kulit Cantik : Kepentingan Masker Muka untuk elak muka berkedut!!

Salam semua, hari ini Jiha nak share pasal Masker Muka. Dan nak cerita tentang kepentingan Masker Muka ni. Sesiapa nak elak muka berkedut kene baca sampai habis ok.
Kenapa pentingnya pakai Masker ni? Mencuci muka hanya menghilangkan kotoran di permukaan muka, tetapi tidak di bawah lapisan kulit. Masking ni membantu untuk exfoliates sel-sel kulit yang dah mati dan memastikan pori kita sentiasa bersih. So penggunaan toner, hydratind cleanser, cream akan berfungsi dengan lebih baik sebab pori dah bersih. Best kan??
Berapa kerap nak pakai Masker? Ok lepas cuci muka, boleh pakai masker terus, selepas tu baru lah nak pakai toner dan moisturizer ke. Untuk kulit normal, boleh pakai 2-3 kali seminggu Untuk kulit kering, boleh pakai 1-2 kali seminggu Untuk kulit berminyak, boleh pakai 3-5 kali seminggu
INGAT!! Pada yang ada suami tu, hehehe kalau boleh pakai lah time dia takda. Time dia ada make sure muka cun cun segar aje ok hehehe
Jenis-jenis Masker? Macam-macam kat pasaran ada kan, ada jenis pe…