Shaklee Indonesia aku datang!!!!

February 05, 2014

Alhamdulillah dah berjaya booked tiket untuk trip Jogja dan Jakarta

Sambil berjalan makan angin dengan team Supermom, sambil niat untuk melebarkan ukhwah di Indonesia pula.

Shaklee HQ, Jakarta di Menara Citicon

Tak sabar nak melawat Shaklee Indonesia yang HQ di Jakarta sana. InshaAllah 16hb April 2014 kami akan sampai ke Shaklee HQ sana. MasyaAllah, peluang Shaklee di Indonesia sangat besar sebab masih baru. Untung orang Indonesia yang pioneer memulakan bisnes Shaklee ni. Luas potensi nya InshaAllah.

Saya seorang bekas jurutera yang berhenti kerja demi anak-anak dan kini menjana pendapatan lebih dari pendapatan sewaktu menjadi jurutera. Kini seorang Work at Home Mom.

Saya YAKIN anda juga BOLEH!!

Team Supermom akan ke sana untuk memberi penjelasan lebih tentang Apa itu Shaklee, bisnes plan, benefit menjadi ahli Shaklee serta pengalaman menjalankan perniagaan Shaklee ini. Jadi sekiranya ada kelapangan, boleh datang ke Shaklee HQ di Jakarta pada 16hb April dan InshaAllah kita akan bertemu di sana. Jika tidak berkesempatan untuk berjumpa di sana, anda dipersilakan untuk aju soalan kepada saya di no seperti di bawah.

Tempat menarik di Jakarta

Oh selain tu, saya ingin juga melawat paman yang tinggal di Jakarta. Hehe sebelum ini hanya berjumpa di Facebook sahaja.

Tahun 2011, saya pernah melawat Jakarta tapi banyak tempat yang tak sempat singgah. Hanya sempat singgah ke Tanah Abang, Manggar Dua, Senayan Mall. Mana lagi tempat yang menarik di Jakarta boleh dilawati ya?

Diharap saya akan dapat berjumpa lebih ramai lagi rakan baru dan lebih-lebih lagi yang ingin mengubah taraf hidup yang lebih baik bersama Shaklee. InshaAllah tunjuk ajar dari A to Z akan di berikan kepada anda


Baiklah...siapa yang berminat untuk mengetahui lebih mengenai Shaklee dan ingin jadi ahli, jangan segan2 hubungi Jiha ye

JIHA 0123807024 

I am more than happy to assist u ♥♥♥♥

atau boleh refer link ini ya --> Cara Nak Hubungi Saya
.



LAGI ARTIKEL MENARIK

0 comments

Thanks Lovelies