3C Shaklee untuk CYCLE pertama join Shaklee

March 01, 2014

Alhamdulillah...lega dah rasa selesai closing untuk Cycle 2013/2014... Alhamdulillah 3 rank dalam satu cycle, Alhamdulillah, banyak lagi perlu usaha dan yang penting banyak lagi yang memerlukan khidmat konsultasi dan cadangan supplement Shaklee dari Jiha. Sangat happy bila customer mendapat result yang positif, makin sihat. 

Dan Alhamdulillah, benefit Shaklee 3C tu...Jiha dah dapat dalam cycle pertama berbisnes Shaklee , not bad heh  hehehe  <3 <3

Orang yang tak tahu Shaklee selalu tanya, 3C Shaklee tu apa bendanye?? Hehehe ok lah meh nak cerita sikit.

Itu lah dia benefit dari Shaklee iaitu Cash Bonus, Car Bonus dan Conference... ok nak tahu lebih lanjut refer link ini BENEFIT AHLI SHAKLEE

Sebenarnya setiap dari kita ni berpotensi untuk berjaya. Cuma masih ramai yang tak menyedarinya. Ramai yang selesa duduk di ZON SELESA. Dan terlepas segala peluang keemasan yang ada. Allah dan janjikan rezeki pada kita, dengan syarat kita berusaha.

Usaha yang sedikit macam ni pun, Allah beri rezeki yang sebegini...Allahuakhbar, kalau usaha lebih lagi dan yang penting INGAT padaNYA, BUAT demiNYA, lebih melimpah ruah rezeki yang DIA beri.

JIHA dah ada AZAM BARU sempena cycle baru ini dan short dan long term target. Semoga diberi kekuatan untuk jadi lebih kuat, untuk diri sendiri dan untuk membimbing susurgalur IRON MILLIONAIRES.

InsyaAllah.

Minta kawan-kawan blog doakan sama kejayaan JIHA ye. Hanya Allah dapat membalasnya. Semoga korang semua diberi rezeki dan nikmat yang melimpah ruah. Amin.

LAGI ARTIKEL MENARIK

0 comments

Thanks Lovelies