New Supervisor dalam Shaklee pada bulan March untung banyak!!!

April 04, 2014

Alhamdulillah..permulaan cycle yang indah bagi Jiha dan especially anak Jiha yang seorang ni tau. 

New Supervisor dalam Shaklee

Banyak dah tangisan dia nak sampai ke tahap dia sekarang. Dan Alhamdulillah mengikut jejak mak Shaklee nya juga (ehem ehem saya lah tu), naik rank Supervisor dengan 3000puv ...kan Farhanah Omar? Best kan dah jadi Supervisor, makin banyak lah faedah Shaklee kita boleh rebut kan.

Seronok bila melahirkan anak leader ni, macam-macam Impian mereka. Seronok dapat bawa mereka melangkah ke income 4 angka....and jom, mama bawa ke income 5 angka pula dan seterusnya perjalanan menuju Master dan Presidential Master Coordinator. InsyaAllah. 

Semoga Allah permudahkan urusan kita semua. 

Ehem Ehem ada perkabaran yang gembira juga...tapi nanti tunggu next entry ye hehehe

oh iye...I have another blog...wah kelesss gitu...sudi-sudi lah menjenguk ye blog baru saya ni hehehehe MBAK AYU KEREN!!, i pon nak gi menjenguk blog2 korang ni...especially blog yang masak2 ni....aduhai terliur gwee tau....

Nah tengok gambar New Supervisor saya yang saya sayang sangat-sangat ni...hahaha ganas kan...simbolik yang Jiha leh simpulkan dari gambar ini ialah, kasi TUMBUK semua FEAR, MALAS, DEGIL, COMFORT ZONE dan semua aura negatif keluar kalau betul-betul nak berjaya ok

Siapa up for the challenge, boleh contact JIHA sekarang ok

JIHA 0123807024
atau boleh refer link ini ya --> Cara Nak Hubungi Saya

naik rank supervisor

LAGI ARTIKEL MENARIK

1 comments

Thanks Lovelies