ESP SHAKLEE DAN KELEBIHANNYA

October 04, 2014

Assalammualaikum,

1. Apakah Kepentingan Protein?

Masa kita belajar dulu-dulu, dalam kelas Sains. Cikgu Sains selalu tekan kan kepentingan Protein dalam badan kita kan. Antara yang paling Jiha ingat ialah fungsi Protein adalah untuk menggantikan tisu kulit yang telah rosak.


Protein ini sangat penting untuk tumbesaran dan fungsi menyeluruh dalam badan kita. Sebab itu kita sangat digalakkan mengambil makanan dengan sumber protein yang banyak. Tapi tahukah anda berapa kandungan PROTEIN dalam pemakanan harian anda??

2. Kelebihan ESP SHAKLEE


Untuk sumber Protein, Jiha amalkan Energizing Soy Protein, ESP dari Shaklee. Bukan sahaja boleh dapatkan sumber protein, malah vitamin dan nutrient lain pun ada dalam ESP ni.


Hah banyakkan khasiat dia, sangat sesuai juga diambil oleh pesakit kencing manis kerana kandungan Indeks Glisemik nya yang rendah.

3. Rasa Vanilla yang sedap sekali
ESP ni rasa dia sangat sedap. Rasa Vanila asli. Kalau Jiha bancuh dengan air kosong je pun dah suka dah. Sebenarnya kalau kita sekadar bancuh bersama air kosong lebih elok kerana molekul nya yang lebih halus lebih mudah terserap dalam badan kita. 

4. ESP untuk Ibu Mengandung??Tahu tak untuk elak risiko keguguran bayi di awal, Ibu mengandung adalah sangat digalakkan mengamalkan ESP dari awal trimester lagi. Lagi bagus lagi kalau sebaik anda merancang untuk hamil, dah boleh start minum ESP dan juga B-Complex untuk dapatkan khasiat asid folik yang bagus untuk membina suasana yang sihat di dalam rahim bakal ibu mengandung.

Sekiranya anda berminat untuk dapatkan  ESP  ini,klik Ikon di bawah;

Klik di sini

Ataupun Jika anda ingin DAPATKAN PENJIMATAN HEBAT 15-20%

Isi borang dengan klik Icon di bawah ini dan Jiha akan hubungi anda untuk Consultation.NAJIHAH RAZALI
0123807024
sitinajihah83@gmail.com


LAGI ARTIKEL MENARIK

0 comments

Thanks Lovelies