PROMOSI ESP SHAKLEE DI BULAN OKTOBER 2014

October 01, 2014

Assalammualaikum,


Wah teruja bila dapat tahu Promosi bulan Oktober ni ialah ESP Shaklee. Hot Selling sangat ESP ni tau. Ni antara produk Shaklee kegemaran Jiha juga.

Nak cerita pengalaman Jiha dengan ESP lah hari ini hehehe

1. Set Mengandung

promo esp shaklee


Bermula perkenalan dengan ESP bila start makan Set Mengandung ni masa pregnant kan Auni Nadra. Minum setiap hari di opis masa waktu snack. Around 10am macam tu. So Ibu mengandung ni takda lah lapar nak tunggu lunch time kan. ESP ni mengenyangkan juga. Masa kerja agak busy juga lagi-lagi lah kalau ada quality issue. So memang ESP ni sangat membantu beri tenaga.


2. Set Berpantang & Menyusu

promo esp shaklee

promo esp shaklee


Meneruskan minum ESP semasa berpantang. Oh sebelum tu, masa hari nak bersalin tu. Pagi tu sebelum ke hospital untuk menyerah diri, Jiha bancuh kan segelas ESP dulu. Alhamdulillah bersalin yang ini penuh bertenaga. Dalam pantang pun masih teruskan dengan ESP sebab salah satu manfaat ESP ialah dia meng'optimum' kan kadar penyerapan nutrien dalam badan. So vitamin lain yang Jiha ambil tu dapat diserap dalam badan dengan efisien lah.

Masa berpantang pun kita dah mula menyusu kan. So memang best la amek Set Pantang Premium ni sebab dia inclusive of Set Menyusu juga. Alhamdulillah, even lepas menyusukan baby, masih dapat pam 11-15oz susu. Yang penting rajin kan pam dan juga susukan baby secara direct. Supplement ni membantu kita untuk lebih sihat dan bertenaga. Baru lah susu yang terhasil lebih berkualiti.

3. Set Kecantikan

promo esp shaklee


promo esp shaklee


Dan kini, sejak dah masuk 3series. Jiha memang konsisten dengan Set Kecantikan. Dan antaranya ada ESP lah. ESP ni in short untuk Energizing Soy Protein. Dan fungsi Protein adalah untuk menyah Sel Kulit Mati. Jadi kulit akan jadi lebih halus mulus. Dan juga tentulah untuk tenaga juga sebab sebagai seorang WAHM, extra energy diperlukan sebab nak uruskan rumah, anak-anak dan bisnes Shaklee ni kan.

Dapat Keahlian PERCUMA??

Memang best dan optimum sangat penggunaan ESP ni pada Jiha tau. Sebab banyak manfaat nya. Korang pun kalau nak, Jiha cadangkan grab terus PROMO Buy 6 Free 1 ni tau. Stok untuk kegunaan 7 bulan terus. 

Dan lagi best??
  • Dapat Keahlian PERCUMA
  • Dapat CASH BONUS 
  • Dapat join team Jiha iaitu IRON MILLIONAIRES
Best kan? Hehehe

Tapi kalau nak beli 1 atau 2 tin ESP pun boleh. Tapi, lebih berbaloi kalau join ahli juga. Dapat PENJIMATAN HEBAT lagi tau


Sekiranya anda berminat untuk dapatkan PROMO ESP  ini,klik Ikon di bawah;

Klik di sini

Ataupun Jika anda ingin DAPATKAN PENJIMATAN HEBAT 15-20%

Isi borang dengan klik Icon di bawah ini dan Jiha akan hubungi anda untuk Consultation.



NAJIHAH RAZALI
0123807024
sitinajihah83@gmail.com







LAGI ARTIKEL MENARIK

0 comments

Thanks Lovelies