Skip to main content

PROMOSI ESP SHAKLEE DI BULAN OKTOBER 2014

Assalammualaikum,


Wah teruja bila dapat tahu Promosi bulan Oktober ni ialah ESP Shaklee. Hot Selling sangat ESP ni tau. Ni antara produk Shaklee kegemaran Jiha juga.

Nak cerita pengalaman Jiha dengan ESP lah hari ini hehehe

1. Set Mengandung

promo esp shaklee


Bermula perkenalan dengan ESP bila start makan Set Mengandung ni masa pregnant kan Auni Nadra. Minum setiap hari di opis masa waktu snack. Around 10am macam tu. So Ibu mengandung ni takda lah lapar nak tunggu lunch time kan. ESP ni mengenyangkan juga. Masa kerja agak busy juga lagi-lagi lah kalau ada quality issue. So memang ESP ni sangat membantu beri tenaga.


2. Set Berpantang & Menyusu

promo esp shaklee

promo esp shaklee


Meneruskan minum ESP semasa berpantang. Oh sebelum tu, masa hari nak bersalin tu. Pagi tu sebelum ke hospital untuk menyerah diri, Jiha bancuh kan segelas ESP dulu. Alhamdulillah bersalin yang ini penuh bertenaga. Dalam pantang pun masih teruskan dengan ESP sebab salah satu manfaat ESP ialah dia meng'optimum' kan kadar penyerapan nutrien dalam badan. So vitamin lain yang Jiha ambil tu dapat diserap dalam badan dengan efisien lah.

Masa berpantang pun kita dah mula menyusu kan. So memang best la amek Set Pantang Premium ni sebab dia inclusive of Set Menyusu juga. Alhamdulillah, even lepas menyusukan baby, masih dapat pam 11-15oz susu. Yang penting rajin kan pam dan juga susukan baby secara direct. Supplement ni membantu kita untuk lebih sihat dan bertenaga. Baru lah susu yang terhasil lebih berkualiti.

3. Set Kecantikan

promo esp shaklee


promo esp shaklee


Dan kini, sejak dah masuk 3series. Jiha memang konsisten dengan Set Kecantikan. Dan antaranya ada ESP lah. ESP ni in short untuk Energizing Soy Protein. Dan fungsi Protein adalah untuk menyah Sel Kulit Mati. Jadi kulit akan jadi lebih halus mulus. Dan juga tentulah untuk tenaga juga sebab sebagai seorang WAHM, extra energy diperlukan sebab nak uruskan rumah, anak-anak dan bisnes Shaklee ni kan.

Dapat Keahlian PERCUMA??

Memang best dan optimum sangat penggunaan ESP ni pada Jiha tau. Sebab banyak manfaat nya. Korang pun kalau nak, Jiha cadangkan grab terus PROMO Buy 6 Free 1 ni tau. Stok untuk kegunaan 7 bulan terus. 

Dan lagi best??
  • Dapat Keahlian PERCUMA
  • Dapat CASH BONUS 
  • Dapat join team Jiha iaitu IRON MILLIONAIRES
Best kan? Hehehe

Tapi kalau nak beli 1 atau 2 tin ESP pun boleh. Tapi, lebih berbaloi kalau join ahli juga. Dapat PENJIMATAN HEBAT lagi tau


Sekiranya anda berminat untuk dapatkan PROMO ESP  ini,klik Ikon di bawah;

Klik di sini

Ataupun Jika anda ingin DAPATKAN PENJIMATAN HEBAT 15-20%

Isi borang dengan klik Icon di bawah ini dan Jiha akan hubungi anda untuk Consultation.



NAJIHAH RAZALI
0123807024
sitinajihah83@gmail.com







Comments

Popular posts from this blog

Resipi Sambal Kicap Style Orang Johor Jawe

Salam semua... Hehehe Jiha nak share resipi Sambal Kicap Style Orang Johor. Ada beberapa version mengikut kegemaran Jiha dan juga suami. Jadi boleh la nak try version yang mana-mana pun ye.
Version 1 : Kegemaran Sang Isteri (Jiha la hehehe)Bahan-Bahan Cili Api/Padi segenggam (ikut suka nak pedas banyak mana) Bawang Putih 4 ulas Kicap Sedikit Garam dan Gula
Cara-Cara nya 1. Goreng dulu cili api/padi dan bawang putih (tak perlu hiris) 2. Masukkan yang dah digoreng dalam blender, masukkan kicap, garam dan gula dan Blend 3. Siap
Version 1 ni Jiha suka sebab pedas betul, makan dengan sup atau soto memang terangkat hehehe.
Version 2 : Selera Suami ku (Yus)Bahan-Bahan Cili Api/Padi 4-5 biji Cili Hijau 5-6 biji Bawang Putih 4 ulas Kicap Sedikit Garam dan Gula
Cara-Cara nya 1. Goreng dulu cili api/padi, cili hijau dan bawang putih (tak perlu hiris) 2. Masukkan yang dah digoreng dalam blender, masukkan kicap, garam dan gula dan Blend 3. Siap
Beza Version 2 ni ialah cili hijau tu je sebab dia nak…

Sunat bayi perempuan umur berapa yang sesuai??

Alhamdulillah, semalam selamat sunatkan Auni Nadra. Lagi 9 hari nak genap umur dia 10 bulan. Maafkan ibu dik, ibu lupa je. Dulu masa bersalin kan abang Aqeef Danial takda list kan benda ni so untuk awak pon ibu lupa.
Masa yang sesuai untuk sunat bayi perempuan
Seeloknya awal-awal bersalin tu sunatkan je terus kan. Tapi kes macam Jiha ni, kes terlupa BIG TIME, huhuhu. Tapi ada juga yang tak sampai hati katanya. Saya sampai hati sebab si Abang Aqeef Danial pon dah bersunat masa 5 bulan hehehe.
Sunat baby umur 10 bulan di Klinik Syifa
Agak cuak lah semalam. Kiterang pilih Klinik Syifa kat Gelugor, sederet je dengan Restoran Minah yang famous itu hehe. Alhamdulillah Doktor perempuan , Dr Arbaiie. Ibu-ibu sangat...MasyaAllah sekejap je rupanya proses sunat bayi perempuan ni. Since ini anak dara sudah besar and kuat melenting-lenting, so doktor suruh ibu pegang paha , ayah pegang tangan. Tak sampai 2 minit kot, siap dah disunatkan. Harga pon sangat affordable, RM20 sahaja. Lepas sunat tu d…

Tips Kulit Cantik : Kepentingan Masker Muka untuk elak muka berkedut!!

Salam semua, hari ini Jiha nak share pasal Masker Muka. Dan nak cerita tentang kepentingan Masker Muka ni. Sesiapa nak elak muka berkedut kene baca sampai habis ok.
Kenapa pentingnya pakai Masker ni? Mencuci muka hanya menghilangkan kotoran di permukaan muka, tetapi tidak di bawah lapisan kulit. Masking ni membantu untuk exfoliates sel-sel kulit yang dah mati dan memastikan pori kita sentiasa bersih. So penggunaan toner, hydratind cleanser, cream akan berfungsi dengan lebih baik sebab pori dah bersih. Best kan??
Berapa kerap nak pakai Masker? Ok lepas cuci muka, boleh pakai masker terus, selepas tu baru lah nak pakai toner dan moisturizer ke. Untuk kulit normal, boleh pakai 2-3 kali seminggu Untuk kulit kering, boleh pakai 1-2 kali seminggu Untuk kulit berminyak, boleh pakai 3-5 kali seminggu
INGAT!! Pada yang ada suami tu, hehehe kalau boleh pakai lah time dia takda. Time dia ada make sure muka cun cun segar aje ok hehehe
Jenis-jenis Masker? Macam-macam kat pasaran ada kan, ada jenis pe…