SET PANTANG SHAKLEE ELAK RISIKO MEROYAN

April 20, 2013

Assalammualaikum,


Alhamdulillah, hari ini dah hari ke 22 berpantang dan semua org tegur nampak sihat dari minggu ke2 pantang lagi

Alhamdulillah berpantang kali ini lebih mudah. Tiada pilis dan param (not that I'm against pilis dan param ye...I have my reasons). Kali ini Jiha hanya amalkan supplement Shaklee

Ok  Jiha nak share Testimoni Set Pantang Shaklee ni, yang Jiha rasai sendiri.

Testimoni saya sendiri

1. Luka bersalin kering on Day 10. Masa pantang kan anak pertama, 3 minggu pon tak kering lagi. Sungguh rasa down sangat masa tu.

2. NO pening kepala, Alhamdulillah takde masalah angin naik ke kepala. Kalau dulu kalau tak pakai pilis mesti sakit kepala sangat. Sebenarnya Jiha tak suka pakai pilis sebab masa nak breastfeed baby tu, habuk2 pilis tu jatuh kat muka baby. Sangat risau masuk mata baby huhu

3. Badan lebih cergas. Dah rasa mcm nak keluar jalan2 aje ni..tp pantang tetap pantang. Pantang ni proses penyembuhan selepas bersalin. Walaupun luaran kita rasa kuat. Tapi kena betul-betul bagi masa untuk bahagian dalaman heal. So kene lah duduk di rumah diam-diam.

4. Harga mampu milik. Dan lagi kebanyakkan dalam set ini memang sudah ada dalam set Hamil, so Jiha tambah mana yang sudah nak habis aja lah. Memang berbaloi sebab boleh tahan lama untuk setiap botol.

Set bersalin shaklee
Set Asas Pantang

Set Pantang PREMIUM

Sekiranya anda mencari Set Pantang + Set Menyusu Badan. Jiha cadangkan ambil lah Set Pantang PREMIUM ini

B-Complex


Oh ya, Jiha tambah Ostematrix dalam set ini juga....kenapa? Ibu perlu top up balik calcium sebab menyusukan baby kan. Dan yang paling indah nye, tiada masalah sembelit. Setiap pagi pasti akan ke toilet. Dulu pantang 1st seksa nye sembelit. Rasa mcm sakit contraction pon iye. Pada siapa yang mengalami sembelit waktu pantang aje yang tau betapa sakitnye huhuhuhu.

Ostematrix ini memang 'ubat sembelit' Shaklee yang best dan bagus untuk kesihatan.

Sekiranya anda berminat untuk dapatkan Set Pantang Shaklee ini,klik Ikon di bawah;

Klik di sini

Ataupun Jika anda ingin DAPATKAN PENJIMATAN HEBAT 15-20%

Isi borang dengan klik Icon di bawah ini dan Jiha akan hubungi anda untuk Consultation.



NAJIHAH RAZALI
0123807024
sitinajihah83@gmail.com

atau boleh refer link ini ya --> Cara Nak Hubungi Saya

LAGI ARTIKEL MENARIK

0 comments

Thanks Lovelies