CARA NAK TUTUP PARUT JERAWAT

November 13, 2014


Assalammualaikum semua,

Siapa ada masalah banyak jerawat dan parut jerawat? Mesti rimas dan rasa kurang keyakinan diri ye?
Macam mana lah nak atasi masalah ini. Foundation dan bedak dah seinci dah tebal nya. Tapi dapat jenis muka macam Jiha ni yang cepat peluh, pakai bedak ke foundation ke, selepas setengah jam hilang. Bila bedak hilang, nampak balik parut dan jerawat tu.

Nak tahu cara nak tutup parut jerawat tak?

Nak?
parut di wajah punca keyakinan diri berkurang

Jiha pun tak tahu hehehhe, eh bukan tak tahu tapi tak suka. Tak suka nak tutup parut jerawat. Tapi suka nak hilangkan terus parut jerawat.

Kan lagi best kalau hilang terus dari sorok-sorok parut tu. Parut ni sel kulit yang mati so nanti muka lagi nampak cepat tua tau.


Testimoni dari Repeat Customer

Meh nak kongsi satu cerita, masih fresh lagi cerita ni....

Malam tadi ada seorang repeat customer datang nak beli ESP. Sebelum ni dia makan Vita E Complex dan Sustained Release Vita C.

Masa mula-mula Jiha jumpa dia dulu, muka dia jenis banyak jerawat la. Yang besar-besar pulak tu. Kali kedua dia beli pun masih ada lagi sikit (ni Yus yang kata sebab masa kali kedua tu Yus yang jumpa dia).

So malam tadi, Yus jumpa lah customer ni nak bagi ESP, sekali tengok muka dia dah licin, tiada jerawat, tinggal sikit-sikit parut je. 

Yus tanya lah, 'Makan Vitamin sebelum ni ok ka?'

Then customer tu kata memang ok, jerawat hilang dan nak cuba ESP pulak ni, Nak tenaga dan alas perut kalau terlupa nak sarapan/makan.


Gembira dapat membantu

Alhamdulillah, memang lain rasa gembiranya bila kita dapat bantu orang lain juga. Jiha faham situasi mereka. Walaupun bukan jenis yang berjerawat batu, tetapi pengalaman kena chicken pox semasa dewasa ni, dengan parut hitam memang buat Jiha faham perasaan orang yang banyak parut dan jerawat ni.

hehehe suami ku....Kami Jual Shaklee, bukan sekadar produk, tetapi sokongan penyelesaian terhadap masalah anda.



Sekiranya anda berminat untuk dapatkan Set Kulit Parut ini ini,klik Ikon di bawah;

Klik di sini

Ataupun Jika anda ingin DAPATKAN PENJIMATAN HEBAT 15-20%

Isi borang dengan klik Icon di bawah ini dan Jiha akan hubungi anda untuk Consultation.



NAJIHAH RAZALI
0123807024
sitinajihah83@gmail.com







LAGI ARTIKEL MENARIK

0 comments

Thanks Lovelies