Cara Hilangkan Jeragat Di Muka Supaya Suami Jatuh Cinta Hari-hari

May 28, 2015

Assalammualaikum,

Cara hilangkan jeragat di muka supaya suami jatuh cinta hari-hari? Hah best kan. Siapa taknak kulit yang cantik dan sihat kan. Semakin meningkat usia, pelbagai masalah kulit akan ada kalau tak dijaga rapi. Lagi lah kalau di masa muda dulu, buat tak endah tentang penjagaan kulit ni. Bila dah masuk 30an baru lah nak menggelabah. 

cara hilangkan jerawat
Oh jeragat, please don't come!!!!

Ada ke cara nak hilangkan jeragat ni? Rimas tengok bertompok-tompok di muka ni. Nampak comot sangat rasanya. Orang pun asek la nak pandang-pandang. Kita pula semakin rasa rendah diri. Dah bermacam produk dah cuba, tapi hasilnya sama sahaja. Yang lagi mengerikan dengan produk yang tak dijamin keselamatan nya, lagi tambah ngeri kalau ada pulak bahan terlarang yang menghakis kulit tu. Nampak jeragat hilang tapi sebenarnya kulit yang menipis. Ada potensi pula kena kanser kulit. Nauzubillah.

Kulit Cantik dan Sihat dengan Set Flawless Beauty

Ini kegemaran saya. Sungguh rasa kulit sangat berbeza lepas mengamalkan 3 produk dalam Set Flawless Beauty ini. Yang paling penting, ianya bukan sebarang produk, tetapi ianya pemakanan tambahan yang memberi nutrisi yang secukupnya untuk sel badan kita. Bila sel badan cukup nutrisi nya, InsyaAllah kulit kita pun akan lebih cantik. Bukan sekadar bagus untuk kulit, tetapi ianya juga sangat bagus untuk kesihatan menyeluruh.

Set Flawless Beauty terdiri daripada;

Vivix

Vivix merupakan tonik anti-penuaan yang sangat bagus. Kaya dengan resveratrol yang tinggi antioksidan, ianya mampu membantu mengawal kerosakan sel hingga ke tahap DNA. Selama ini, cara kehidupan kita yang banyak mengambil makanan yang diproses, makanan ringan dan sebagainya membuatkan sel badan kita semakin merosot. Dengan adanya Vivix sebagai makanan tambahan setiap hari, badan kita akan lebih sihat dan kulit lebih ceria.

Collagen Powder

Collagen yang berkualiti di mana sumber utamanya daripada Red Snapper Scale, berdaya ketahanan yang tinggi kerana ianya dari ikan laut dalam. Collagen memberi keanjalan pada kulit, mengurangkan jeragat dan bintik hitam. Collagen juga menyokong kesihatan sendi.

Sustained Release Vita C

Mencantikkan kulit- Ambil Vitamin C setiap hari untuk kulit yang lebih cerah, melambatkan penuaan, dan menyekat pembentukan pigmen. Pigmen adalah penyebab utama kejadian jeragat. Membentuk Kolagen - Kolagen adalah sebatian asas otot, tisu, gusi, rangka dan tulang rawan. Oleh itu, ianya mampu mengurangkan kedut dan menghalang otot menjadi lembik.


Ini lah dia set kegemaran saya, tetapi kena stop buat sementara waktu, cuma boleh makan Sustained Release Vita C je dulu. Sekarang tengah mengandung, jadi saya makan vitamin cantik khas untuk ibu mengandung sahaja dulu. Nanti lepas pantang boleh start balik dengan Set Flawless Beauty ni. Baru lah suami jatuh cinta setiap masa kan hehehehe. 

Nak borak-borak pasal Set Flawless beauty ni, whatsapp Jiha ye di 0123807024. Best beli Set Flawless Beauty ni sebab dapat banyak benda Free.

LAGI ARTIKEL MENARIK

0 comments

Thanks Lovelies