Set Kulit Cantik untuk Ibu Mengandung

March 13, 2014

Salam semua..

Ok Ibu Mengandung, Jiha nak share tentang Set Kulit Cantik yang sesuai untuk ibu mengandung. Hehe best kan.

Ok tahu tak sebenarnya Set Lengkap Mengandung tu ada juga Set Kulit Cantik di dalamnya. Nah..bestkan, bukan sahaja cukup untuk keperluan ibu dan bayi, malah ibu mengandung akan dapat 'extra benefit'

Ok mari Jiha share kembali apa yang ada dalam Set Lengkap Mengandung ye.

Set 2nd & 3rd Trimester

Vitalea
Ostematrix
Omega Guard
ESP
Sustained Release Vita C
B-Complex


Ok jadi yang mana satu Set Kulit Cantik nya? Ok, ini dia

Set Kulit Cantik Ibu Mengandung

ESP
Sustained Release Vita C
B-Complex


set kulit shaklee



Betul....ini sudah memadai bagi Ibu Mengandung, asalkan ambil secara konsisten dan minum air kosong secukupnya. Sihat, bertenaga dan CANTIK.

OK preggy mommies...jangan risau-risau tak cantik ke apa ye. You are already beautiful. Tambah dengan Set Lengkap Ibu Mengandung (Set Kulit Cantik), InsyaAllah semakin berseri-seri.

Grab yours today ... SAYANGI BAYI ANDA, SAYANGI DIRI ANDA

Love,
Mama JIHA
0123807024


Ataupun boleh refer link ni untuk ketahui pelbagai medium untuk menghubungi saya---> http://bit.ly/1mMTPI8

LAGI ARTIKEL MENARIK

1 comments

  1. Hye, saya suka baca blog awak, baru-baru ni saya ada buat blog harap awk boleh singgah dan follow blog saya. awksweetgitu.blogspot.com :)

    ReplyDelete

Thanks Lovelies