Feeling supermak!!!

July 02, 2013


Semalam cakap kat hubby....

Wife : Esok i gi pos barang sendiri lah
Hubby : Boleh ke yang?
Wife : Kene la cuba...

And pagi tadi plan nak keluar pukul 10am terdelay sebab anak dara kecil tu bangun lambat pulak hari ini...

Okeh...letak Aqeef dlm buggy, Auni inside the Bjorn...yeah..turun lif ke kereta..smooth
Sampai kat kereta, masukkan Auni dalam carrier...ok smooth..ada nanges sikit2 aje

Nak masukkan Aqeef dalam kereta pulak....WHAT??????? BERAK????????
Hangen btol ibu tau...td tanya berak tak? die kata 'Nope' (dengan confident nye)

Merasa la tukar pampers dgn berhelai2 baby wipes di dalam kereta...nak naik balik? dengan nak angkat Auni lagi...ada jugak tak keluar balik kang kan....

Sg Ara to Queensbay went smoothly Alhamdulillah..Auni je ngek ngek sikit....sampai QB, masuk Aqeef dalam buggy and Auni dalam Bjorn...amek diaper bag dan bag berisi parcel2 yang nak di pos hari ni....sampai kol 11am...so masih lenggang...Pos Opis pon tak ramai orang....tp semua org senyum2 aje tgk Ibu beranak dua ni...ekekekek dukung Auni dalam Bjorn and tolak buggy Aqeef...Supermak tak? ekekeke

After Pos Opis....Poney...oppsss termasuk.. ada 50% plus member ada additional 10%.... semput mak..so masuk gak....So memang dah cukup sangat dah baju raya anak2 ni...mak pak nye je takda baju raya lagi huwaaaaa



hehehe menguruskan dua anak while shopping ekekek

After Poney...dah janji ngan Aqeef nak makan aiskrim....so we had Red Velvet flav and Cotton Candy flav...I love Cotton Candy flav....rasa nostalgia sangat masa makan td...mcm masa kecik2 kita makan cotton candy tu...sedap
nyum nyum nyum

dah 1230 dah masa tu...time for luncheon...so makan Pizza Hut... since the 1st time makan kat Pizza Hut kat QB, service paling worst...hingga kini tak berubah...2008 kot 1st time makan kat situ...and few times after that sampai kini...Ya Ampun...rasa mcm asap nak kuar idung aje tahan bengang.....tp sebab memikirkan Aqeef Danial suka makan pizza...ku sabar kan diri jugak

Lepas Pizza....balik...sampai umah pukul 2 lebih...ok not bad....lepas ni pos kat QB sebab convinient bawak anak2

Oh I love being a WAHM.....semoga rezeki makin bertambah...ameen...feeling wonderful

LAGI ARTIKEL MENARIK

0 comments

Thanks Lovelies