Mode : Lipas Kudung dan Supermak

July 31, 2013

Hehehehe kene laju2 macam Lipas Kudung pagi ni....Supermak in action again today....

Kol 10 kang nak gi bawak Auni Nadra check up 4 months...oh mesti lah bawak Aqeef jugak...oh sila behave wahai anak...

Lepas tu nak ke Shaklee Seberang Jaya pulak , nak transfer uv kat anak2 and nak print report card dierang hehehe.....berdebar btol lah tiap kali nak closing...tapi Alhamdulillah, efektif lagi bulan ini, means INCOME 4 figures dah dalam tangan dah.... nak strive for 5 figures ni....

Lepas tu nak COD kat Giant, Bayan Baru.....so ada sesiapa nak COD di sana let me know ye

sms/whatsapp 
JIHA 0123807024


LAGI ARTIKEL MENARIK

0 comments

Thanks Lovelies