Skip to main content

Naik rank : Coordinator Shaklee selepas sebulan

MasyaAllah, Alhamdulillah

Sungguh tak sangka pembuka tahun 2014 ni memberi kenangan yang manis.
December 2013 diakhiri dengan naik rank Sr Supervisor dan January 2014 dengan naik rank baru Coordinator Shaklee.

MasyaAllah, Alhamdulillah.

Speechless sangat rasanya. 2 orang leader baru yang sangat gigih dilahirkan pada Jan 2014. Kagum dengan semangat mereka. Mak pon jadi seronok untuk coaching.

InshaAllah dengan rank baru, bermakna tanggungjawab pon semakin besar untuk bawa anak2 lain menjadi leader, untuk mentor leader sedia ada untuk jadi leader yang lebih cemerlang

naik rank shaklee
31 Jan 2014 : Berhenti di Petronas Jalan Langgar, Alor Setar untuk ambil order, dan Alhamdulillah, I am a new Coordinator <3 <3

Semua orang punya peluang yang sama ♥

Jika anda ingin menyertai group Shaklee under Jiha, IRON MILLIONAIRES dan ingin jana income 4angka, 5 angka , InshaAllah Jiha akan

♥Add anda di group Facebook dan Whatsapp exclusive untuk susur galur IRON MILLIONAIRES dengan pelbagai tips exclusive
♥Online coaching and mentoring, from ZERO to HERO
♥Offline coaching yang bukan sekadar kelas-kelas formal, tapi kita akan makan-makan, piknik ke, family day untuk bina ukhwah bersama
♥Bersama-sama family IRON MILLIONAIRES yang supportive dan sentiasa memberi semangat antara satu sama lain.
♥Ganjaran EMAS untuk mereka yang LAYAK


Jika anda memiliki criteria di bawah, dialu-alukan untuk menyertai IRON MILLIONAIRES

♥Positif
♥Sanggup keluar dari COMFORT ZONE
♥Azam yang tinggi untuk berjaya
♥Tidak berputus asa
♥Rajin dan tidak beralasan
♥Percaya rezeki Allah S.W.T


Salam Kejayaan dari saya.. sama-sama kita melangkah ke puncak kejayaan dunia dan akhirat

Love, 
Mama Jiha
0123807024

atau boleh refer link ini ya --> Cara Nak Hubungi Saya

untuk ketahui lebih lanjut tentang Benefit Ahli Shaklee, boleh klik LINK ini

Comments

Post a Comment

Thanks Lovelies

Popular posts from this blog

Resipi Sambal Kicap Style Orang Johor Jawe

Salam semua... Hehehe Jiha nak share resipi Sambal Kicap Style Orang Johor. Ada beberapa version mengikut kegemaran Jiha dan juga suami. Jadi boleh la nak try version yang mana-mana pun ye.
Version 1 : Kegemaran Sang Isteri (Jiha la hehehe)Bahan-Bahan Cili Api/Padi segenggam (ikut suka nak pedas banyak mana) Bawang Putih 4 ulas Kicap Sedikit Garam dan Gula
Cara-Cara nya 1. Goreng dulu cili api/padi dan bawang putih (tak perlu hiris) 2. Masukkan yang dah digoreng dalam blender, masukkan kicap, garam dan gula dan Blend 3. Siap
Version 1 ni Jiha suka sebab pedas betul, makan dengan sup atau soto memang terangkat hehehe.
Version 2 : Selera Suami ku (Yus)Bahan-Bahan Cili Api/Padi 4-5 biji Cili Hijau 5-6 biji Bawang Putih 4 ulas Kicap Sedikit Garam dan Gula
Cara-Cara nya 1. Goreng dulu cili api/padi, cili hijau dan bawang putih (tak perlu hiris) 2. Masukkan yang dah digoreng dalam blender, masukkan kicap, garam dan gula dan Blend 3. Siap
Beza Version 2 ni ialah cili hijau tu je sebab dia nak…

Sunat bayi perempuan umur berapa yang sesuai??

Alhamdulillah, semalam selamat sunatkan Auni Nadra. Lagi 9 hari nak genap umur dia 10 bulan. Maafkan ibu dik, ibu lupa je. Dulu masa bersalin kan abang Aqeef Danial takda list kan benda ni so untuk awak pon ibu lupa.
Masa yang sesuai untuk sunat bayi perempuan
Seeloknya awal-awal bersalin tu sunatkan je terus kan. Tapi kes macam Jiha ni, kes terlupa BIG TIME, huhuhu. Tapi ada juga yang tak sampai hati katanya. Saya sampai hati sebab si Abang Aqeef Danial pon dah bersunat masa 5 bulan hehehe.
Sunat baby umur 10 bulan di Klinik Syifa
Agak cuak lah semalam. Kiterang pilih Klinik Syifa kat Gelugor, sederet je dengan Restoran Minah yang famous itu hehe. Alhamdulillah Doktor perempuan , Dr Arbaiie. Ibu-ibu sangat...MasyaAllah sekejap je rupanya proses sunat bayi perempuan ni. Since ini anak dara sudah besar and kuat melenting-lenting, so doktor suruh ibu pegang paha , ayah pegang tangan. Tak sampai 2 minit kot, siap dah disunatkan. Harga pon sangat affordable, RM20 sahaja. Lepas sunat tu d…

Tips Kulit Cantik : Kepentingan Masker Muka untuk elak muka berkedut!!

Salam semua, hari ini Jiha nak share pasal Masker Muka. Dan nak cerita tentang kepentingan Masker Muka ni. Sesiapa nak elak muka berkedut kene baca sampai habis ok.
Kenapa pentingnya pakai Masker ni? Mencuci muka hanya menghilangkan kotoran di permukaan muka, tetapi tidak di bawah lapisan kulit. Masking ni membantu untuk exfoliates sel-sel kulit yang dah mati dan memastikan pori kita sentiasa bersih. So penggunaan toner, hydratind cleanser, cream akan berfungsi dengan lebih baik sebab pori dah bersih. Best kan??
Berapa kerap nak pakai Masker? Ok lepas cuci muka, boleh pakai masker terus, selepas tu baru lah nak pakai toner dan moisturizer ke. Untuk kulit normal, boleh pakai 2-3 kali seminggu Untuk kulit kering, boleh pakai 1-2 kali seminggu Untuk kulit berminyak, boleh pakai 3-5 kali seminggu
INGAT!! Pada yang ada suami tu, hehehe kalau boleh pakai lah time dia takda. Time dia ada make sure muka cun cun segar aje ok hehehe
Jenis-jenis Masker? Macam-macam kat pasaran ada kan, ada jenis pe…