Set Kulit Shaklee : Ada skin care jugak tau..NUTRIWHITE dan Enfuselle

February 26, 2014


Ok, masa entry Enfuselle semalam dah janji yang hari ni nak share pasal Nutriwhite pulak kan.

Selain penjagaan dalaman dengan Set Kulit Cantik Shaklee, yang mana salah satu produk yang boleh mencerahkan kulit ialah Shaklee Collagen Powder, kita juga boleh memilih Nutriwhite sebagai set penjagaan luaran.

Semua suka kulit yang putih gebu kan, tapi, kene ingat ye..ia bukan lah mampu menukar warna asal kulit yang gelap menjadi putih gebu tu. Ia mencantikkan kulit agar lebih sihat, membuang sel-sel kulit mati dan berseri-seri. Say Bye-Bye to kulit kusam gitu. 

Ok, jom kita tengok apa yang ada dalam Set Nutriwhite ini



Set Kulit Shaklee

Gentle Action Makeup Remover

  • Menjadikan kulit anda licin, lembut dan berseri
  • Tunas Pokok Bic menghilangkan sel mati dengan lembut tanpa meninggalkan kesan
  • Aloe Vera menyegarkan dan menegangkan kulit
  • Lembut, tidak berminyak, dan kulit anda akan kelihatan lebih berseri



                            Set Kulit shaklee

Gentle Deep Foaming Cleanser

  • Membersihkan dan menyegarkan kulit
  • Rumpai laut menghilangkan kekotoran, membuang sel-sel mati dan menegangkan
  • Alga Hijau menyahtoksin dan melembapkan
  • Strawberi Begonia mencerahkan dan mengimbangkan pigmen
  • Lembut dan menyegarkan



                                  set kulit shaklee

Soothing Radiance Whitening Softener

  • Ia lembut dan mengembalikan kulit pada pH yang seimbang
  • Kulit berasa lebih segar dan tegang dengan Rosemary
  • Kudzu menegangkan dan mencerahkan
  • Marshmallow melembapkan
  • Ianya sangat berkesan



set kulit shaklee

Ultimate Protection Whitening Lotion SPF 15

  • Licin serta kaya dengan pati botani seperti Mulberi untuk mencegah kerosakan kulit kesan daripada cahaya matahari dan Mountain Arnica untuk menghilangkan radang kulit, pelembap yang bertindak daripada semua sudut ini melindungi anda daripada kesan-kesan memudaratkan cahaya matahari dan membantu membina daya ketahanan kulit terhadap kerosakan persekitaran



set kulit shaklee

Daily Defense Whitening Essence
 
Cara yang menyenangkan untuk mendapatkan kulit muka yang licin dan berseri yang diformulasi dengan:

  • Bearberry untuk mencerahkan dan menegangkan kulit,
  • Strawberi Begonia untuk mengimbangkan pigmen
  • Kacang Soya untuk melembutkan dan mengurangkan tompok-tompok hitam
  • Mulberi untuk mencegah daripada kerosakan kesan daripada cahaya matahari
  • Di samping itu, Vitamin C aktif ditambah untuk memperbaiki kulit serta mengembalikan seri wajah
  • Lembut dan mudah diserap oleh kulit



             set kulit shaklee

Overnight Renewal Whitening Cream

  • Memperbaharui dan mengembalikan keremajaan kulit sewaktu tidur
  • Linden menyihatkan serta melembapkan kulit secara mendalam
  • Scullcap mencerah dan menghilangkan radang kulit
  • Vitamin C aktif mengurangkan tompok-tompok hitam serta mengembalikan keserian wajah
  • Pada waktu pagi, anda akan bangun dengan kulit yang gebu, halus, cerah dan berseri


\
set kulit shaklee

Spot Whitening Treatment 
  • Memperbaiki kesan-kesan matahari serta jeragat kulit dengan cepat
  • Kuasa pencerahan botani dihasilkan daripada pati Likuoris dan Peony, yang amat bernilai disebabkan kesannya dalam mencerahkan, melindungi serta menghilangkan radang kulit
  • Cats Claw menegangkan kulit
  • Vitamin C aktif membawa kecerahan yang baru untuk kulit anda dengan rawak wajah yang lebih halus


Jadi ini lah dia Nutriwhite untuk anda yang nak kulit putih berseri secara natural <3

JOM dapatkan Set Kulit Nutriwhite anda hari ini dengan harga yang menarik hanya dari Jiha ok

JIHA 0123807024

Ataupun boleh refer link ni untuk ketahui pelbagai medium untuk menghubungi saya---> http://bit.ly/1mMTPI8

LAGI ARTIKEL MENARIK

2 comments

  1. Alsalam.. nak Tanya set nutriwhite nie berape harganye yerk.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam dear,

      Utk satu set ni, total retail price rm1158

      Tapi dengan pembelian set ni akan dpt FREE membership...utk lebih lanjut boleh whatsapp JIHA ye di 0123807024

      Kalau puan ada budget lain...saya boleh cadangkan yang mana satu utk CTM

      Delete

Thanks Lovelies