Testimoni Set Kulit Shaklee parut chicken pox pun boleh hilang!!

February 16, 2014

Alhamdulillah, hari ni nak share Testimoni Jiha sendiri menggunakan Set Kecantikan Shaklee.

Bila ingat-ingat balik muka yang comot, parut hitam lepas kena chicken pox tu, aduhai...down betul masa tu.
Masa tu memang redhakan aje sebab tengah fokus on pregnancy, takde pon fikir nak repair kulit. Tapi malu jugak la, tak pernah-pernah tepek foundation, beli foundation ok.

Dan tadah je la telinga jadi bahan kat opis. Blerghhhh!!!


Masa preggy tu, Jiha memang ambil Set Mengandung kan so ada lah ESP dan Vita C, mula-mula tak perasan pun perubahan kulit muka tu, tapi bila ambil gambar dan compare. Subhanallah, macam tak percaya pon ada tau. Lepas 3 bulan, parut-parut hitam pon dah takda.

Masa tu rasa wonderful sangat dah hehehe. Then lepas pantang, Jiha start ambil Vita E Complex pulak, wow nampak muka memang ada kelainan, sampai husband tegur

Suami : Yang, muka u berseri la, dah tak kusam
Isteri : Kenapa dulu tak berseri ke?
Suami : Tak


Hahaha sabar aje lah kan.

Oh lagi satu masalah kulit Jiha ialah, kulit kering kat bahagian cheekbone, so nekad nak cuba Collagen pulak hehehe. And now dah sebulan konsisten Vivix. Hasil nya memang sangat memuaskan hati.
Bangun tidur pon muka dah tak berminyak..Rasa glowing je tau...Alhamdulillah

testimoni set kecantikan shaklee

Pada siapa yang nak Set Flawless Beauty atau Set Kulit yang lain.

Boleh contact
JIHA 0123807024


atau boleh refer link ini ya --> Cara Nak Hubungi Saya

LAGI ARTIKEL MENARIK

0 comments

Thanks Lovelies