Skip to main content

Apa Fesyen Beg Tangan Terkini Tahun 2015 ye?

Assalammualaikum,

Apa fesyen beg tangan terkini ye? Rasanya lama tak membeli handbag baru. Nasib baik lah bukan gila handbag sangat kan. Tapi kalau dah namanya orang perempuan mesti la mata bersinar je tengok handbag cantik-cantik kan. Kalau dah nampak yang berkenan tu, sanggup simpan duit nak dapatkan handbag idaman hati. 

Ni je lah koleksi beg tangan Jiha hehehe...tapi ni semua orang bagi tau.


Gambar kat bawah ni antara yang Jiha berkenan juga la especially warna pink.


Hah cun kan, pink gitu. Jiha takde lagi handbag yang jenis keras terletak camni. Apa jenis handbag kalau camni ye. Yang ku tahu tote bag aje. Oh nampak tak dalam box bulat tu apa, tu Collagen dan Vita C. Dah bawak handbag cun, kena la ambil dua ni kasi muka pun cun kan.


Hah yang ni pun sama. Louis Vuitton. Simple aje but harga not so simple hehehe. Dua botol Vivix tu pulak bagus untuk tuan punya handbag kalau nak sentiasa cun, muda dan sihat. InsyaAllah.

Serius ni...kalau dah pakai handbag cantik-cantik. Tuan nya kena la cantik kan. Vivix, Collagen, Sustained Release Vita C ni lah yang terbaik. Flawless Beauty set. Walaupun tanpa makeup, and semua akan tetap nampak cantik. Natural beauty gitu tau.

Yang bestnya, set ni bukan sahaja untuk kecantikan tapi sangat lah bagus untuk kesihatan. 
Berminat nak beli handbag boleh cari di butik atau pun Personal Shopper yang reliable ye. Nak Set Flawless Beauty yang best ni, boleh

Hubungi saya sekarang 
Najihah Razali
whatsapp : 0123807024
email : sitinajihah83@gmail.com
Facebook : Najihah Razali

Comments

Popular posts from this blog

Resipi Sambal Kicap Style Orang Johor Jawe

Salam semua... Hehehe Jiha nak share resipi Sambal Kicap Style Orang Johor. Ada beberapa version mengikut kegemaran Jiha dan juga suami. Jadi boleh la nak try version yang mana-mana pun ye.
Version 1 : Kegemaran Sang Isteri (Jiha la hehehe)Bahan-Bahan Cili Api/Padi segenggam (ikut suka nak pedas banyak mana) Bawang Putih 4 ulas Kicap Sedikit Garam dan Gula
Cara-Cara nya 1. Goreng dulu cili api/padi dan bawang putih (tak perlu hiris) 2. Masukkan yang dah digoreng dalam blender, masukkan kicap, garam dan gula dan Blend 3. Siap
Version 1 ni Jiha suka sebab pedas betul, makan dengan sup atau soto memang terangkat hehehe.
Version 2 : Selera Suami ku (Yus)Bahan-Bahan Cili Api/Padi 4-5 biji Cili Hijau 5-6 biji Bawang Putih 4 ulas Kicap Sedikit Garam dan Gula
Cara-Cara nya 1. Goreng dulu cili api/padi, cili hijau dan bawang putih (tak perlu hiris) 2. Masukkan yang dah digoreng dalam blender, masukkan kicap, garam dan gula dan Blend 3. Siap
Beza Version 2 ni ialah cili hijau tu je sebab dia nak…

Sunat bayi perempuan umur berapa yang sesuai??

Alhamdulillah, semalam selamat sunatkan Auni Nadra. Lagi 9 hari nak genap umur dia 10 bulan. Maafkan ibu dik, ibu lupa je. Dulu masa bersalin kan abang Aqeef Danial takda list kan benda ni so untuk awak pon ibu lupa.
Masa yang sesuai untuk sunat bayi perempuan
Seeloknya awal-awal bersalin tu sunatkan je terus kan. Tapi kes macam Jiha ni, kes terlupa BIG TIME, huhuhu. Tapi ada juga yang tak sampai hati katanya. Saya sampai hati sebab si Abang Aqeef Danial pon dah bersunat masa 5 bulan hehehe.
Sunat baby umur 10 bulan di Klinik Syifa
Agak cuak lah semalam. Kiterang pilih Klinik Syifa kat Gelugor, sederet je dengan Restoran Minah yang famous itu hehe. Alhamdulillah Doktor perempuan , Dr Arbaiie. Ibu-ibu sangat...MasyaAllah sekejap je rupanya proses sunat bayi perempuan ni. Since ini anak dara sudah besar and kuat melenting-lenting, so doktor suruh ibu pegang paha , ayah pegang tangan. Tak sampai 2 minit kot, siap dah disunatkan. Harga pon sangat affordable, RM20 sahaja. Lepas sunat tu d…

Kedai Perabot MURAH di Pulau Pinang

Since ramai sangat yang bertanya tentang almari gojes khas untuk stok Shaklee tu... ok let me share
Memang kedai perabot ni MURAH la di area Pulau Pinang ni. Jiha discover masa mula-mula pindah Penang dulu sebab nak mencari stove cabinet. Since rumah sewa kan, cari yang murah la. Rumah sendiri nanti, kalau ada rezeki baru la pasang kitchen cabinet idaman kalbu ahahahaha.
So google punya google jumpa la... stove cabinet nya RM120 je. Rata-rata kedai yang kami survey, paling murah pon rm300, kualiti yang sama malah ada yang lagi teruk kualiti pun ada tapi mahal. Oh NO...tidak berbaloi. So akhirnya kat kedai Uncle tu, dapat beli stove cabinet dan cabinet untuk letak pinggan mangkuk semua. Puas hati hehehhee.
Almari stok Shaklee ku yang murah. Nak yang macam Ikea macam neni Hadhatina punya, tapi tak muat kereta la pulak nak angkut dr sana ke Penang. And if nak kumpul order pon...kos lori semua tu jd mahal jugak. So google and jumpa satu kedai ni, kat Simpang Ampat. Tapi harganya RM700. So…