Apa Fesyen Beg Tangan Terkini Tahun 2015 ye?

September 02, 2015

Assalammualaikum,

Apa fesyen beg tangan terkini ye? Rasanya lama tak membeli handbag baru. Nasib baik lah bukan gila handbag sangat kan. Tapi kalau dah namanya orang perempuan mesti la mata bersinar je tengok handbag cantik-cantik kan. Kalau dah nampak yang berkenan tu, sanggup simpan duit nak dapatkan handbag idaman hati. 

Ni je lah koleksi beg tangan Jiha hehehe...tapi ni semua orang bagi tau.


Gambar kat bawah ni antara yang Jiha berkenan juga la especially warna pink.


Hah cun kan, pink gitu. Jiha takde lagi handbag yang jenis keras terletak camni. Apa jenis handbag kalau camni ye. Yang ku tahu tote bag aje. Oh nampak tak dalam box bulat tu apa, tu Collagen dan Vita C. Dah bawak handbag cun, kena la ambil dua ni kasi muka pun cun kan.


Hah yang ni pun sama. Louis Vuitton. Simple aje but harga not so simple hehehe. Dua botol Vivix tu pulak bagus untuk tuan punya handbag kalau nak sentiasa cun, muda dan sihat. InsyaAllah.

Serius ni...kalau dah pakai handbag cantik-cantik. Tuan nya kena la cantik kan. Vivix, Collagen, Sustained Release Vita C ni lah yang terbaik. Flawless Beauty set. Walaupun tanpa makeup, and semua akan tetap nampak cantik. Natural beauty gitu tau.

Yang bestnya, set ni bukan sahaja untuk kecantikan tapi sangat lah bagus untuk kesihatan. 
Berminat nak beli handbag boleh cari di butik atau pun Personal Shopper yang reliable ye. Nak Set Flawless Beauty yang best ni, boleh

Hubungi saya sekarang 
Najihah Razali
whatsapp : 0123807024
email : sitinajihah83@gmail.com
Facebook : Najihah Razali

LAGI ARTIKEL MENARIK

0 comments

Thanks Lovelies