HAPUSKAN MASALAH PORI BESAR SUPAYA KULIT LEBIH HALUS BAK SUTERA

December 11, 2014

Assalammualaikum,


Bila bangun pagi tengok cermin ada rasa nak menjerit tak?
Sebab tengok pori muka yang besar, kulit berminyak dan jerawat besar, jerawat belah dalam yang sakit tu. Macam mana ni, takkan nak biarkan masalah pori besar dan masalah kulit ni macam tu je? Kalau diri sendiri rimas tengok, agak-agaknya suami rimas tak ye? 
Jom baca terus kalau anda nak hilangkan semua masalah di atas agar lepas ni suami tak lepas-lepas tengok muka anda.

Umur baru 30an kulit dah macam ni?

Rawat bukan sorok

Ok, sebaiknya kita rawat dengan menghilangkan masalah kulit ni kan. Jangan lagi sorok-sorok dengan foundation dan bedak. Kesian kulit. Susah nak bernafas. Lagi pun takkan lah 24 jam nak berbedak kan. Kat rumah depan suami pun nak berbedak juga? Rimas dan tak bagi ruang pun pada kulit muka untuk bernafas. Apa nak buat?

1. Lakukan rutin CTM dengan konsisten

Ya, pastikan anda cuci muka dengan bersih menggunakan produk skin care yang bagus, pakai toner dan moisturizer untuk memastikan kulit muka bersih dan lembab.

2. Berhenti pakai foundation

Untuk tempoh nak baikpulih kulit wajah ni, BERHENTI memakai foundation dan bedak. Tahan sekejap supaya anda akan dapat hasil yang best

3. Vitamin C, E dan Collagen boleh atasi masalah ini

Pernah saya kongsikan, Vitamin C dan E ni memang sangat bagus dan popular bagi mengatasi masalah kulit muka kan. Boleh baca DI SINI. Dan kalau nak dapatkan hasil yang lagi menawan dan cepat, tambahkan Collagen dalam rutin kecantikan anda.  Boleh baca manfaat Collagen DI SINI.

kulit muka berkedut

Tawaran Istimewa bulan December

Anda patut gembira bulan ini kerana ketiga-tiga produk ini ada PROMOSI. Dasyat kan, biasanya sebulan satu PRODUK sahaja, tapi bulan ini 3. Jadi untuk yang nak cantik tu, WAJIB dapatkan segera

Promosi nya begini ok

Buy 6 Free 1 Vita E Complex
Buy 6 Free 1 Sustained Release Vita C
Buy 3 Free 1 Collagen

Atau kalau anda nak dapatkan 1 utk setiap satu produk pun boleh. InsyaAllah tetap ada PENJIMATAN HEBAT!!

Sekiranya anda berminat untuk dapatkan Set Kecantikan ini,klik Ikon di bawah;

Klik di sini

Ataupun Jika anda ingin DAPATKAN PENJIMATAN HEBAT 15-20%

Isi borang dengan klik Icon di bawah ini dan Jiha akan hubungi anda untuk Consultation.



NAJIHAH RAZALI
0123807024
sitinajihah83@gmail.com

LAGI ARTIKEL MENARIK

0 comments

Thanks Lovelies