Turun 2kg dalam masa 3 hari????????????????????

February 27, 2014

MasyaAllah...Alhamdulillah

Turun 2kg dalam masa 3 hari....sungguh macam tak percaya, sepanjang cuba berdiet memang tak pernah lah dapat result macam ni.

Shaklee ada Set Kurus, tapi sebelum ni Jiha cuma ambil Set basic iaitu Lecithin, Alfalfa secara konsisten. Berat tak naik, dia maintain je.

Sebenarnya ada aim ni..nak kurus dan cantik masa anniversary kami pada 7 August nanti. Target untuk turun 10kg. So ini memang push factor la. So I decided untuk makan full set betul-betul. Sebab orang lain boleh kurus, takkan saya tak boleh

Bila cerita kat husband, dia kata 20kg lah....hahaha hamboi demand sangat tinggi nampak nya.. Sila lah sediakan hadiah anniversary yang best juga untuk saya ye muahahahaha. 

Set kurus budget shaklee
Gambar ihsan Google


Jiha mula konsisten hari Isnin... 

Isnin 
Puasa cuma sahur ESP+Cinch Shake, buka puasa dengan spageti dengan pizza kau hahaha. Tapi memang rasa perut tak boleh masuk sangat. Mungkin sebab puasa.

Selasa
Breakfast : ESP + Cinch
Lunch : Pizza balance buka puasa tu 2 slice (errr)
Snack Petang : Cinch Teamix and green apple
Dinner : Tak makan dah kenyang

Rabu
Breakfast : Beehun Singapore
Lunch : Beehun Singapore jugak haha
Snack petang : CInch teamix dan pear
Dinner : Roti ban 2 biji

Khamis :
Breakfast : Toast with scramble egg

Timbang lepas breakfast tadi : Turun 2kg

Dan of course dengan complete set kurus yang lain selepas makan..Kalau nak tahu aturan makan nya..kena la beli Set Kurus ni hehehe

Tapi saja nak tunjuk...walaupun ada makan berat jugak..I don't like to starve myself...boleh turun 2kg

Apa Full Set Kurus yang JIHA ambil

Herblax

Jiha memang lah kena ambil full set sebab lemak tepu kot hahaha.... Doakan ye kawan-kawan agar saya kurus dan cantik masa Anniversary dan sampai bila-bila hehehe.


Boleh contact
JIHA 0123807024

atau boleh refer link ini ya --> Cara Nak Hubungi Saya

LAGI ARTIKEL MENARIK

1 comments

Thanks Lovelies