MINUMAN KECANTIKAN SELAMAT KAH?

June 17, 2014

Salam dan Semangat Pagi lovelies

Banyak kali Jiha tekankan kalau nak kulit yang cantik kene minum banyak air kosong. Minum air kosong membantu proses detoks. Bila badan dapat keluarkan toksin, badan akan sihat dan kulit akan sihat.

Tapi nak tahu tak ada lagi air yang special, yang boleh buat kulit kita cantik juga. Jiha dah amalkan minum air cantik sihat ni dalam 4 bulan dah. Memang best tau. Dan yang penting, ia adalah minuman kecantikan yang selamat. 

Air Cantik Sihat

Hehehe Jiha namakan air ni 'Air Cantik Sihat'.

CANTIK sebab selepas konsisten minum air ni setiap hari, memang nampak perubahan ketara pada kulit. Bangun pagi je rasa nak belek muka kat cermin. Muka dah tak berminyak bila bangun pagi.

SIHAT sebab Jiha yakin dengan ingredient dia, SELAMAT maka baik untuk kesihatan kita. Dan Alhamdulillah badan pun bertambah cergas. Sebab nya salah satu bahan nak bancuh 'Air Cantik Sihat' ini ialah tonik ajaib tau heheheh.

collagen
Minuman setiap hari

Tonik Ajaib?

Hehe tonik ajaib... tak la...over exaggerate sangat kan heheh. Salah satu bahan nak bancuh Air Cantik Sihat ialah Vivix. Kenapa Jiha suka sangat Vivix ni. Selain bagus untuk kulit, fungsi dia yang memperbaiki sel hingga ke tahap DNA dapat bantu mengawal kanser, SLE, diabetes, sakit strok dan banyak lagi, InsyaAllah.

Jiha ada feedback dari dua orang pakcik yang ada diabetes dan seorang lagi kene strok. Alhamdulillah mereka dah beberapa bulan konsisten dengan Vivix, nampak semakin sihat dan cerdas.

Apa lagi satu bahan?

Lagi satu bahan untuk Air Cantik Sihat ini ialah Collagen. Siapa yang tak tahu dan tak pernah dengar Collagen kan?

Collagen sangat sinonim dengan kecantikan. Tu sebab Jiha pun amalkan minum satu sachet Collagen setiap hari.

Dan Jiha pilih yang paling berkualiti iaitu Collagen yang diperbuat dari sisik ikan merah dari perairan sejuk di Jepun. Kenapa? Sebab daya tahan dia lebih kuat jadi tidak terserap oleh sebarang toksin. Dan Collagen yang Jiha guna lebih ringan Dalton dia. Lebih ringan lebih bagus sebab lebih cepat dan mudah diserap ke dalam badan kita.

Sebelum ni Jiha suka bancuh Collagen bersama Performance Drink, tapi kini lebih suka bancuh dengan Vivix. Lebih kick hehhee.

Pilih yang selamat

Jadi pengguna bijak ye. Lebih-lebih lagi yang melibatkan kesihatan. Jangan terlalu taksub nak cantik sampai sanggup mencuba apa sahaja produk tanpa ambil peduli bahan yang digunakan, kajian terhadap produk.

Berhati-hati jangan sampai memudaratkan diri sendiri. Short term memang dapat hasil. Wah siapa tak teruja kalau dapat kulit putih dalam masa 3 hari lah, dalam masa 5 minit lah. Logik ke? Berhati-hati lah ye. Jadi pengguna bijak. 

Pilih la produk yang sudah establish yang mempunyai kajian tahunan dan diiktiraf secara berkala.

Masa Jiha kerja dulu, memang kita akan pilih produk yang bagus dan ada ISO certification. Sebab lebih meyakinkan. So samalah juga dengan kehidupan harian kita, kene lah cari yang berkualiti dan established kan. Lebih-lebih lagi yang nak masuk dalam perut. Kena lah yang SELAMAT.

Sesuai untuk lelaki dan wanita

Ok sekarang ni bukan orang perempuan je yang mementingkan kecantikan, orang lelaki pun sama kan. Air Cantik Sihat ni sesuai untuk di minum oleh orang lelaki juga. Lebih-lebih lagi para suami yang nak tingkatkan performance sexual mereka. Dan juga sesuai untuk mereka yang ingin berhenti merokok. 

Ok la....siapa nak tahu lebih lanjut tentang Air Cantik Sihat ni...boleh hubungi JIHA ye

JIHA 0123807024

~Lets Cantik dan Sihat~

LAGI ARTIKEL MENARIK

1 comments

Thanks Lovelies